Bergen 2018

Kunngjøring

Velkommen til den skandinaviske studentombudskonferansen i Bergen 2018!

Studentombudene ved Høgskolen på Vestlandet, Norges Handelshøyskole og Universitetet i Bergen er stolte av å kunne invitere til studentombudskonferanse for alle de skandinaviske studentombudene i oktober 2018. Selve konferansen vil finne sted fra 18. til 19. oktober. Vi anbefaler alle å komme til Bergen den 17. oktober. Da vil vi arrangere en liten for-samling for alle ombudene på kvelden.

Konferanselokalet vil være midt i hjartet av Bergen. Du kan finne frem til rommer ved å bruke MazeMap.

Program

Programmet for dagane er foreløpig, men vi kan allerede nå kunngjøre at vi ser for oss økt fokus på studentene sine rettigheter i studiesammenheng og håndtering av studenter på institusjonen. Programmet er lagt opp for at alle ombudene, uavhengig av bakgrunn, skal få stort utbyte av konferansen.

Samling for de norske ombudene

10.00
Oppstart

Universell kommer

16.00
Slutt for dagen

Dag 1

09.00
Start

Nasjonale samarbeid i Skandinavia

16.00
Slutt for dagen

Dag 2

09.00
Start

Skikkethetsvurdering
Varslingssystemer

16.00
Slutt for dagen

Påmelding

Påmelding gjøres i skjemaet under. Påmeldingen er bindende. Fristen for påmelding er søndag 16. september. Prisen er NOK 1.000,- per deltaker.

Reise og overnatting

Om dere vil bestille reise kan dere gjøre det allerede nå. Det går både fly, tog, båt og buss til Bergen. Dere kan også kjøre bil om dere vil, eller finne andre alternative reisemiddel. Det raskaste for de fleste er nok å fly.

Det er reservert 20 standardrom (941 kr/natt) og 10 superior (1225 kr/natt) på Thon Bristol Bergen. Rom og avtalepris er tilgjengelig med rabattkode 25582756. Det er først til mølla og de reserverte rommene er tilgjengelige frem til 31. august. Rom som er bestilt kan avbestilles innen samme dag klokken 16.00. De norske studentombudene bes om å bestille rom på samme hotell ved bruk av UH-avtalen.

Er det noen spørsmål må de bare ta kontakt!

Send e-post til arrangørene på bergen2018@studentombodet.no

Sindre R. Dueland
Studentombod (jurist)
Høgskulen på Vestlandet
E-post

Sylvi Leirvaag
Studentombud (jurist)
Universitetet i Bergen
E-post

Sigbjørn Råsberg
Studentombod (jurist)
Norges Handelshøyskole
E-post

Påmeldingsskjema